Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problema site,domeniu,subdomeniu
Author Message
makedead Offline
Junior Member
**

Problema site,domeniu,subdomeniu
1.Buna sunt detinatorul domeniului http://fusion-fansub.com/ si nu imi vede nimic . Am instalat un site prin Fantastico un phpWebSite si tot nu mi-l vede . Asta s-a intamplat de la inceput de cand l-am cumparat . Daca cineva stie de la ce este problema v-a rog sa ma anunte .
2.Inca o problema ar fi ca la FTP cand incerc sa uplaodez scriptul phpbb 3.0.4 si la fiecare 2-4mb se deconecteaza de la server apoi trebuie sa astept 10-15 minute sa se reconecteze .
Va rog ajutati-ma !!!

Viziteaza-ma
(This post was last modified: 05-20-2009 07:56 PM by makedead.)
05-20-2009 07:42 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Raica Bogdan Offline
Byethost Admin
Xeromhost Administrator

RE: Problema site,domeniu,subdomeniu
Imi poti spune unde anume e inregistrat acest domeniu ?

Vpanel URL | Portal Xeromhost.ro | Xeromhost.ro | Ajutorpe.net
05-20-2009 08:49 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
acidcromaticle Offline
Member

Acum o sa pun o intrebare (posibil) stupida dar : ai adaugat domeniul corect la host? si ai uploadat si fisierele in directorul www corespunzator domeniului mentionat de tine?

Cred ca problema la ftp ar fi si din cauza ca se face upgrade la server din cate am vazut pe forum...
05-20-2009 08:52 PM
makedead Offline
Junior Member
**

Contul a fost facut pe fnhost.ro
la host am adaugat corect cred si index-ul l-am adaugat in folderul www la domeniul mentionat dar tot nu merge Sad(Sad(Sad(

!!! Daca cineva m-a paote contacta la id-ul de messenger : mst_marik spre a incerca sa reparam aceasta problema a domeniului il rog s-o faca !!!

Viziteaza-ma
(This post was last modified: 05-21-2009 12:05 PM by makedead.)
05-21-2009 11:43 AM
Raica Bogdan Offline
Byethost Admin
Xeromhost Administrator

Te mai intreb o data.
Unde este ingistrat acel domeniul ?

05-21-2009 03:09 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
DjSteve Offline
Junior Member
**

De curiozitate am verificat pe adresa Verificare DNS si ghici? fusion-fansub.com nu este inregistrat pe internet. acest domeniu este nu este cumparat de nimeni.
makedead: acest domeniu nu este inregistrat pe internet,ori nu ai platit acest domeniu, ori nu ai schimbat dns-urile, sa le adaugi pe cele de la fnhost.ro la adresa respectiva unde este "inregistrat" asa zisul domeniu.[/align]
05-21-2009 11:42 PM
DjSteve Offline
Junior Member
**

De curiozitate am verificat pe adresa Verificare DNS si ghici? fusion-fansub.com nu este inregistrat pe internet. acest domeniu este nu este cumparat de nimeni.
makedead: acest domeniu nu este inregistrat pe internet,ori nu ai platit acest domeniu, ori nu ai schimbat dns-urile, sa le adaugi pe cele de la fnhost.ro la adresa respectiva unde este "inregistrat" asa zisul domeniu.[/align]
05-21-2009 11:43 PM
Raica Bogdan Offline
Byethost Admin
Xeromhost Administrator

(05-21-2009 11:43 PM)DjSteve Wrote:  De curiozitate am verificat pe adresa Verificare DNS si ghici? fusion-fansub.com nu este inregistrat pe internet. acest domeniu este nu este cumparat de nimeni.

Intradevar, ai dreptate. De aceea am intrebat unde este inregistrat asa zisul domeniu. I-am trimis ieri un email, nici acum nu mi-a raspuns. El vrea sa il ajut, dar defapt ma ignora complet.

05-22-2009 10:38 AM
makedead Offline
Junior Member
**

scuzati-ma dar nu am avut cum sa intru saptamana asta ca au fost tezele dar in weekend stau aproape non-stop ;Wink

Dar nu inteleg ce vreti sa aflati prin intrebarea unde a fost inregistrart acest domeniu .... pe fnhost.ro dar sunt nou pe hostingul platit si nu prea am experienta v-a rog ajutati-ma . Astazi ma puteti gasi pe messenger si cu ajutorul programului team view puteti intra in pc la mine ca sa vedeti de la ce este problema aceasta

Daca este nevoie de datele primiti prin mail vi le dau si pe acelea doar sa-mi mearga domeniul !

Viziteaza-ma
(This post was last modified: 05-22-2009 02:04 PM by makedead.)
05-22-2009 01:38 PM
DjSteve Offline
Junior Member
**

(05-22-2009 01:38 PM)makedead Wrote:  scuzati-ma dar nu am avut cum sa intru saptamana asta ca au fost tezele dar in weekend stau aproape non-stop ;Wink

Dar nu inteleg ce vreti sa aflati prin intrebarea unde a fost inregistrart acest domeniu .... pe fnhost.ro dar sunt nou pe hostingul platit si nu prea am experienta v-a rog ajutati-ma . Astazi ma puteti gasi pe messenger si cu ajutorul programului team view puteti intra in pc la mine ca sa vedeti de la ce este problema aceasta

Daca este nevoie de datele primiti prin mail vi le dau si pe acelea doar sa-mi mearga domeniul !

Te asigur ca domeniul nu a fost inregistrat pe fnhost.ro. Pe fnhost.ro ti-o fost inregistrat webhostul Wink, nu domeniul, daca nu ma insel. Daca ma insel sper sa ma corecteze adminul.
(This post was last modified: 05-22-2009 02:41 PM by DjSteve.)
05-22-2009 02:40 PM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)